Heeft u een penalty van Google, of onnatuurlijke links? Tijd voor Link Detox

Het is van cruciaal belang om verschillende problemen te begrijpen: Google ziet dit als: “U hebt geld uitgegeven en de tijd genomen om de links te krijgen, nu gaat u hetzelfde doen om ze te verwijderen.”

Uitgebreid onderzoek naar uw backlinks-profiel

Via outreach naar webmasters die uw link (s) hosten putten alle mogelijke wegen uit om uw links te verwijderen

Een tweede SEO analyse van alle links die we hebben geïdentificeerd als links met problemen

Verzoek tot heroverwegingsverzoek bij Google

Wanneer dit proces is voltooid, verwerken we alle communicatie met Google, zodat u dat niet hoeft te doen, waardoor u meer tijd overhoudt om u te concentreren op uw bedrijf. Denk maar aan: wanneer het Google-webspamteam uw verzoek tot heroverweging accepteert, kan uw ranglijst verbeteren en heeft u al uw energie daarvoor nodig!

Link Detox alleen is een krachtige service om schadelijke backlinks te verwijderen. We laten alleen de meest gezaghebbende links achter, waardoor een efficiëntere koppelingskracht mogelijk wordt. SEO is een gigantische puzzel, maar als een paar stukjes ontbreken, is de afbeelding niet compleet en bereik je geen hogere levensvatbaarheid. Ons detox-team voor deskundige links heeft momenteel een succespercentage van 100% voor het terughalen van sites die door Google zijn teruggevoerd in de ranglijst via onze intensieve inspanningen om backlinks te verwijderen. Ons SEO-bedrijf omvat alleen de beste en meest effectieve tools, strategieën en technieken om de concurrentie te verslaan.

Vroeger zorgde elke link die u kon verwijzen naar uw website ervoor dat het hielp met de kracht en autoriteit van uw site en meer links gebruikte om hogere rankings te behalen. Maar toen de algoritmen van de zoekmachine veranderden, klopte dit niet meer. Veel sites zijn volledig van de ranglijst gedaald vanwege handmatige of algoritmische straffen. Vele die niet weten hoe het komt en zullen er ook niet achter komen, de redenen gebrek aan kennis over linkbuilding!

Wens je meer informatie over link detox? Neem dan contact op met onze  linkbuilding expert.

Close Menu