Lokale SEO diensten

 

Wilt u dat meer lokale klanten uw bedrijf bellen of bezoeken? Met 47% van de Google-zoekopdrachten die om lokale informatie vragen kun je dit kun je als lokale business moeilijk negeren, toch? Met behulp van onze lokale SEOdiensten zul je snel deze waardevollere klanten verdienen en zo meer inkomsten genereren.

Lokale zoekmachineoptimalisatie is de methode om hoger te komen in de Google-ranglijst. 

Dit wordt gedaan door een reeks tactieken te implementeren in de hoop op hogere rankings te komen staan wanneer een klant een “near me” -zoekactie uitvoert. Bedrijven vertrouwen op lokale SEO-services om meer klanten voor hun bedrijf te krijgen zonder dure advertenties te hoeven betalen.

Hier zijn enkele statistieken om te ondersteunen waarom u naar lokale zoekmachineoptimalisatie voor uw bedrijf zou moeten kijken:

  • 88% van de zoekopdrachten van lokale consumenten op een mobiel apparaat bellen of bezoeken het bedrijf binnen 24 uur. (Nectafy)
  • 86% van de mensen zoekt de locatie van een bedrijf op in Google Maps.
  • 92% van de gebruikers kiest bedrijven op de eerste pagina met lokale zoekresultaten.
  • Google beheert het grootste deel van het verkeer online en het is de # 1-website op Alexa. Sterker, als Google Amazon de-indexeerde van hun zoekmachine, zou Amazon 34% van zijn verkeer verliezen. Stel je voor dat zo’n groot merk 30% van hun verkeer verliest! Google beheert het verkeer.

Betaalbare lokale SEO-diensten

Ons team begrijpt de ins en outs van het optimaliseren van een bedrijf voor lokale zoekmachines zonder de astronomische tarieven van een groter bureau in rekening te brengen. We bereiken dit door ons te focussen en richten op factoren die van belang zijn voor het bedrijf. Ons team streeft naar zaken als het verkrijgen van potentiele klanten naar de website, het verkrijgen van opmerkelijke bedrijfsvermeldingen en het creëren van effectieve inhoud voor de zichtbaarheid van de lokale zoekopdrachten, en pakt uw zoekcampagne met pure ervaring aan.

Onze prijzen zijn heel eenvoudig voor onze lokale SEO-diensten. Hier is een overzicht voor een beter begrip:

  • We rekenen een uurtarief aan voor onze diensten op basis van het project.
  • Onze uurlijkse tijd besteed wordt gemeten op basis van de populatie van uw doelmarkt.
  • Om betaalbare lokale SEO te bieden, gebruiken we een aantal axperts aannemers om bepaalde services te leveren.
    We raden u aan vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over prijzen voor uw locatie en individuele doelen. De prijzen onze klanten verschillen, afhankelijk van de populariteit / moeilijkheid van de zoekwoorden waarvoor ze willen ranken in de Google-zoekmachine. Onze gemiddelde lokale SEO-klant besteedt ongeveer 1500 euro per maand aan onze SEO-pakketten en 400 euro aan onze linkbuiding pakketten.

Onze lokale SEO-benadering begrijpen

Wij zijn niet uw gemiddelde SEO-team. We zijn een uitgekiend team van specialisten die graag willen strijden om de grote zoekwoorden in elke branche. We doen ons werk dagelijks met passie en gedrevenheid en we repliceren diezelfde inspanningen met onze klanten. Hier volgt een overzicht van hoe we de reikwijdte van het werk in verband met een lokale SEO-servicecampagne benaderen:

Rapportage en analyse:

We beginnen met een goed begrip van waar u bent in het lokale SEO-proces. We graven diep om grondig te evalueren waar uw zoekwoorden momenteel worden weergegeven in de Google-zoekmachine. Met een goede analyse van waar uw bedrijf staat, kunnen we u proactief voorbereiden op uw campagne. Onze rapportage is opgedeeld in enkele eenvoudige metingen om uw SEO-gezondheid te analyseren:

Technische analyse: 

hier controleren we de gezondheid van uw website. We zoeken naar dingen zoals website-snelheid, bruikbaarheid, tracking, nauwkeurige installatie van conversiecodes en andere ontwikkelingsgerelateerde aspecten die de lokale SEO-zichtbaarheid ten goede kunnen komen.

Analyse van concurrenten:

 Ons bekwame SEO-team vindt de antwoorden op vragen over de concurrentie voordat hij in een campagne duikt. Wie zijn je belangrijkste concurrenten? Waarom staan ze bovenaan de zoekmachine? Welke inhoud produceren ze en hoe vaak? Waar besteden ze hun marketing euro’s?

Verkeersanalyse:

 we evalueren precies hoe bezoekers zoeken naar bedrijven zoals het uwe en de gewenste resultaten vinden. Het kiezen van de juiste zoekwoorden is een cruciaal onderdeel van onze lokale SEO-diensten. Waar komen uw bezoekers momenteel vandaan? Hoeveel komen er van lokaal organisch zoeken? Waar zijn de grootste kansen om lokale klanten te krijgen die uw diensten zullen kopen?

Lokaal zoekwoordonderzoek

Zodra we onze analyse hebben voltooid en uw technische mogelijkheden hebben begrepen, is het tijd om de beste SEO-zoekwoorden te bepalen waarmee uw bedrijf zich kan richten. Als u eerder lokale SEO-services heeft gehad, is uw website waarschijnlijk al gericht op deze zoekwoorden. Het is waarschijnlijk dat we een aantal “gemakkelijk te winnen” zoekwoordmogelijkheden zullen ontdekken zodra we het rapport genereren, wat een groot voordeel is, omdat onze lokale SEO-pakketten vaak uw laaghangende fruit-sleutelwoorden onmiddellijk verhogen. Hier zijn enkele van de belangrijkste manieren waarop we uw lokale SEO-zoekwoorden vinden:

– Zoekwoorden onderzoek:

ons team zal vaak beginnen met kijken naar wat mensen zoeken in uw regio. Met behulp van deze gegevens kunnen we een lijst met voorgestelde zoekwoorden samenstellen om te verbeteren hoe vaak uw bedrijf tevoorschijn komt in de zoekmachine

– De zoekwoorden van uw concurrent gebruiken:

het is waarschijnlijk dat uw concurrent scoort op waardevolle zoekwoorden die u ook wilt targeten. We beginnen met een grondige analyse van waar ze voor ranken in google en hoe ze het hebben gedaan. we dan een beter geoptimaliseerd en kwalitatief content stuk wat beter zal soren in google.

 – We vragen je welke zoekwoorden u wilt targeten: 

het eerste wat we een nieuwe klant vragen, is welke zoekwoorden zij willen targeten. Door uw zinsdeelzinnen te begrijpen, kunnen we een aanbeveling doen op basis van de gegevens die we genereren tijdens onze analyse. Uw klanten en hun zoekgedrag zijn vaak de beste bronnen als het aankomt op het vinden van lokale zoekwoordmogelijkheden, dus vraag hen hoe ze u hebben gevonden!

Implementatie:

In de volgende fase van uw campagne implementeert ons team een groot aantal geplande SEO-taken, waaronder het creëren van content, het optimaliseren van lokale vermeldingen en het uitvoeren van ethische white hat-linkbuilding. Ons team concentreert zich op acties met een hoge impact als het op SEO aankomt, focus op Google Maps en hoogwaardige backlinks die uw website zullen gaan laten stijgen in de google zoekmachine. We begrijpen dat als uw bedrijf online wil winnen moet u eerst lokaal teruggevonden worden. kijk hoe ons bureau zich onderscheidt als het gaat om lokale SEO-implementatie:

Organische SEO:

 het werk dat we doen tijdens het implementatieproces marineert, kookt en dient voortdurend als een gastronomische maaltijd. Dit is wat wordt bedoeld met organische SEO. De verbeteringen die we implementeren, zullen de SEO-gezondheid van uw website voor altijd verbeteren. Geen snelle spikes of tijdelijke rankings.

Uitgebreide On-Page SEO:

 wij voeren een SWOT-analyse uit van uw aanwezigheid op digitale marketing om sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen te bepalen. Naast het beoordelen van uw technische gezondheid en sleutelwoordtoewijzing, voltooien we een grondig SEO-proces op  alle pagina’s van uw website.

Off-page SEO:

 Online vermeldingen zijn één van de belangrijkste redenen waarom een lokale website hoog scoort in zoekmachines. Door effectieve off-page SEO en lokale PR te gebruiken, kunnen we u voorspelbaar meer vermeldingen van andere sites aanbieden die uw lokale SEO-prestaties omhoog laten schieten.

Prestaties nauwkeurig meten

Als onderdeel van de SEO-campagne kijkt ons team nauwgezet naar wat beweegt en wat niet. Uit de rapportage die we produceren, kunnen we vaak bepalen welke de beste richting is om verder te gaan. Als we zien dat zoekwoorden op de ene pagina stijgen maar niet op de andere, nemen we de tijd die nodig is om alle pagina’s in gebruik te nemen zonder de levensvatbaarheid in de zoekresultaten te verliezen. Hier zijn enkele dingen die we nauwlettend volgen tijdens uw campagne:

Bewegingsrapporten voor zoekwoorden: de gerichte zoekwoorden die aan het begin van uw SEO-campagne zijn gekozen, worden gedurende de hele campagne gevolgd om hun verplaatsing in de ranglijsten van zoekmachines te bepalen. Ons team levert deze resultaten aan u in een maandelijks rapport, zodat u kunt zien of we vorderingen maken of uw rang verliezen.

Google Analytics-rapportage:

 door Google Analyticsgegevens te gebruiken, ontdekken we vaak dat we de kansen in uw SEO-campagne opnieuw optimaliseren. Met deze datum laten we u uw verkeer zien dat is gesegmenteerd op geslacht, leeftijd, gedrag, inkomen, locatie, zoekapparaat en nog veel meer.

Executive Reporting:

aan het einde van elke maand ontvangt u een rapportage van al hetgeen we gedaan hebben aan optimalisatie, Dit rapport omvat alle details, inclusief analyses, ranglijsten, directory’s enz… Onze executive rapportage toont u in vogelvlucht hoe goed u online presteert.

Wens je meer informatie over onze SEO diensten, of wil je linkbuilding uitbesteden? We helpen je graag verder met een gratis consultatie!

Close Menu