Off Page SEO

Bouw website-autoriteit door uw backlinkportfolio te bouwen

On page seo – Zoekmachineoptimalisatie is een complex proces dat veel puzzelstukjes bevat. Hoewel het toevoegen van inhoud aan uw website erg belangrijk is, is het net zo belangrijk om uw inhoud buitenspel gezet te zien van uw website. Door uw inhoud strategisch op andere websites, sociale-mediaprofielen, publicaties en gastblogsites te plaatsen, plaatst deze uw website voor meer autoriteit.

Een strategische off-page SEO-campagne kan grote voordelen voor uw website met zich meebrengen. Dit proces kost tijd en geduld, maar is op de lange termijn de moeite waard. In veel van onze off page SEO-campagnes zorgt het Team van linkbuilding expert ervoor dat backlinks voor onze klanten worden verkregen die relevant en voordelig zijn voor de gebruiker. Hier zijn een paar manieren waarop het linkbuilding bureau backlinks voor uw bedrijf verwerft:

Gastbloggen:

 Op veel websites kunt u inhoud op hun website publiceren. Wanneer je dit doet, kun je niet alleen je expertise bewijzen, maar krijg je ook contextuele backlinks die je een aanzienlijke ranking boost geven.

Pers en media gebruiken: 

Publicaties kunnen uw bedrijf effectief behandelen en u een link geven. Wanneer een publicatie in een artikel uw bedrijf vermeldde, ontvangt u een contextuele link in het artikel. Dit is gunstig voor uw website omdat Google deze bronnen vertrouwt en uw website koppelt aan ‘populariteit’. Lees meer over onze publicatieservices door hier te klikken.

Sociale media:

 Door een actieve sociale media-account te hebben, zal je ranglijst toenemen. Google gebruikt sociale signalen als een directe rangorde, een website die op sociale media wordt vermeld, scoort niet in tegenstelling tot een website die wordt gedeeld. Door RSS-feedtechnologie te gebruiken, kan het DeveloMark-team uw inhoud op sociale media effectiever delen

Als u een SEO-campagne voert, is het ten zeerste aan te bevelen om een off-page SEO-proces te starten. Als u wilt praten over een off-page SEO-strategie die werkt voor uw bedrijf, vraag dan vandaag om een consultatie.

Close Menu